Over ons

Bob’s Boat Bash

A Music Extravaganza

Bob’s Boat Bash biedt een waanzinnige muzikale avond op de wateren van Amsterdam. Online koop je of een ticket voor het varen en het optreden of een ticket met diner vooraf bij Hangar Noord.

Wat kun je verwachten? Een prachtige salonboot,  borrelhapjes aan boord én natuurlijk live muziek. Douwe Bob selecteert de artiesten voor de avond zelf; je kunt dus rekenen op artiesten van hoogstaande kwaliteit. Uiteraard treedt Douwe Bob zelf ook regelmatig op. Reserveer snel en beleef een intieme muzikale avond en gooi de voetjes van de vloer op Bob’s Boat Bash!

Let op! Wanneer de eerste ingeplande datum vol is die wij bekendmaken, plannen wij pas een extra vaart in om aan de vraag te kunnen voldoen.

Douwe Bob heeft in Martijn Roos, bekend van Club Dauphine, de ideale partner gevonden voor het muzikale programma van Bob’s Boat Bash. Martijn staat al jaren bekend als een van de beste programmeurs van het land en gaat bijdragen om van uw avond een onvergetelijke te maken. “We maken echt iets bijzonders: een grote variatie aan artiesten uit verschillende stijlen en genres”. Veel muzikale vrienden van Douwe Bob. Veel passie. En iedere avond anders geprogrammeerd.

Samen met vriend en organisator Mike Bruijnesteijn constateerden ze een gebrek in het Amsterdam uitgaansleven: live muziek – echte muziek – is er niet. Dit is wat Bob’s Boat Bash nu komt brengen. “We willen iets speciaals creëren voor de muziekliefhebber. Een unieke ervaring. Samen genieten. Gezellig. Verrassend.